یکی از مشکلات مرتبط با تهیه گزارشی از سئوی سایت این است که اغلب نمیدانیم باید از کجا شروع کنیم.
حتی وقتی این گزارش تکمیل میشود نیز غالبا طول میکشد تا عملیاتی شود. در واقع گاهی اوقات برخی از این گزارشات اصلا به مرحله عمل نیز نمیانجامد.
نیازی نیست که گزارش سئو سایت شما صدها صفحه باشد. همچنین نباید این گزارش فقط در دسترس افراد فنی بوده و طوری نوشته شود که فقط آنها بتوانند از آن سر در بیاورند.
یک گزارش سئوی عالی باید به صورتی مفید، لیستی از اقدامات اولویتبندی شده جهت افزایش ترافیک ارگانیگ سایت را همراه با این توضیح که چرا این اقدامات باید در اولویت قرار بگیرند را ارائه دهد.
حسابرسی سئو چیست و چرا بسیار اهمیت دارد؟
قبل از اینکه به تهیه گزارشی از سئوی سایت بپردازیم، بیایید نگاهی به این موضوع بیاندازیم که تهیه گزارش و بررسی و حسابرسی سئوی سایت دقیقا چیست و چرا اهمیت بسیار بالایی دارد.
اگر بخواهیم ساده و مختصر بگوییم، بررسی و تهیه گزارش از سئو سایت فرآیندی است که طی آن میتوان مشکلاتی را که باعث میشود سایت شما در گوگل و دیگر موتورهای جستجو رتبه نگیرد را شناسایی کرد.
سایت شما ممکن است به درستی توسط موتورهای جستجو به اصطلاح کراول2 و ایندکس3 نشود (اگر این اتفاق نیافتد گوگل نمیتواند سایت شما را به کاربران نمایش دهد و در این صورت نمیتوانید با محتوای رقبای خود رقابت کنید)، یا ممکن است سایت شما بک لینکهای مضر داشته باشد (بک لینکهایی که به جای اینکه مفید باشند، مضر هستند. مثل بک لینک گرفتن از سایتهایی که فقط به منظور لینک دادن جهت افزایش رتبه سایت ایجاد شدهاند و جزء سئو کلاه سیاه محسوب میشوند). وجود مشکلاتی از این دست سبب میشود که سایت شما عملکرد خوبی در سئو نداشته باشد و ترافیک ارگانیک را از دست بدهد.
فروش و رقابت
وقتی سایت شما ترافیک خود را از دست بدهد فروش خود را نیز از دست خواهید داد. و به جای شما رقبای شما از ترافیک و سود بیشتر بهره خواهند برد.
اگر برای بررسی و تهیه گزارشی از سئوی سایت خود انگیزه ندارید، کافیست بدانید که رقبای شما ممکن است در این کار پیشدستی کنند و ترافیک و سود شما را به خود اختصاص دهند.
اگر به صورت مرتب سئوی سایت خود را بررسی نکنید، به راحتی فرصتهای رشد و توسعه خود را از دست خواهید داد.
در چه مواردی نیاز به بررسی وضعیت سئوی سایت داریم؟
- اگر یک سئوکار باشید در مواقعی که یک پروژه سئوی جدید و یا یک شغل جدید در این زمینه دریافت می کنید برای تدوین یک استراتژی بهتر باید قبل از شروع به کار به حسابرسی سئوی سایت مشتری یا کافرمای خود بپردازید.
- یا شاید شما یک وبسایت را به تازگی خریداری کردهاید و میخواهید گام های بعدی سئوی خود را مشخص کرده و لیست کنید.
- اگر در ترافیک خود شاهد افت هستید و میخواهید بدانید چرا این اتفاق افتاده است.
- همچنین توصیه ما این است که هر ۳ ماه یکبار این بررسی را به صورت منظم انجام دهید تا بتوانید در سریعترین زمان ممکن مشکلات سئوی سایت خود را پیدا کرده و حل و رفع کنید.
ابزارهایی که برای حسابرسی سئوی سایت خود به آنها احتیاج خواهد داشت
برای اینکه عملیات حسابرسی سئوی سایت خود را انجام دهید به ابزارهای زیادی احتیاج ندارید. برای این کار میتوانید از این ۴ ابزار اصلی کمک بگیرید:
- SEMrush Site Audit Tool
- Google Analytics
- Google Search Console
- Google PageSpeed Insights
شروع حسابرسی سئوی سایت
قبل از اینکه شروع به حسابرسی سئوی سایت خود کنید از طریق ابزار SEMrush سایت خود را کراول کنید. با این کار گزارشی را دریافت خواهید کرد که در هر مرحله از کار به آن نیاز پیدا خواهید داشت. با توجه به کوچک یا بزرگ بودن سایت شما، عملیات کراول کردن زمان کمتر یا بیشتری طول خواهد کشید. بدین منظور این مراحل را طی کنید:
1- وارد این لینک شوید https://www.semrush.com/siteaudit/
2- از قسمت بالا سمت راست گزینه New Site Audit را انتخاب کنید.
3- در این بخش از شما خواسته میشود که یک پروژه جدید ایجاد کنید.
4- حالا نام دامنه سایت مورد نظر را وارد کرده و یک نام برای پروژه خود انتخاب کنید.
همچنین در این مرحله میتوانید تعیین کنید که حداکثر چه تعداد از صفحات شما کراول شوند و این به بزرگ یا کوچک بودن سایت شما نیز بستگی دارد. در اغلب موارد نیازی نیست به عدد پیشفرض دست بزنید.
5- اکنون بر روی گزینه Start Site Audit کلیک کنید.
همچنین برای انجام این مراحل باید اطمینان حاصل کنید که سایت شما توسط گوگل سرچ کنسول4 تایید شده است.
6- پس از اینکه عملیات کراول کردن سایت شما تمام شد با یک داشبورد اطلاعاتی رو به رو میشوید.
اصول اولیه حسابرسی سئو : مواردی که ۱۰۰ درصد باید چک کنید
بیایید کار حسابرسی سئو را با مواردی شروع کنیم که ضروری است که بررسی و تحلیل شوند. یعنی مواردی که ممکن است باعث شوند که سایت شما توسط موتورهای جستجو کراول و ایندکس نشوند. یا موراد مهم دیگر که میتواند در بهینه سازی سایت شما مشکلات جدی ایجاد کند.
۱. ارزیابی رتبه خود و درک درست از رقبا
قبل از اینکه وارد مسائل فنی داخل سایت خود شوید باید به درک درستی از رقبای خود برسید.
چه بر روی یک سایت جدید برای اولین بار کار میکنید یا اینکه به عنوان بخشی از استراتژی خود قصد دارید به حسابرسی سئو خود به صورت مرتب بپردازید، با به دست آوردن درک درستی از رقبای خود میتوانید شانس موفقیت خود را افزایش دهید.
برای این کار باید جایگاه سایت خود را دانسته و آن را با رقبای خود مقایسه کنید.
۲. بررسی کنید که دو نسخه از سایت شما در گوگل ایندکس نشده باشد
این کار احتمالا اصلیترین و مهم ترین اقدامی است که باید انجام دهید. باید مطمئن شوید که گوگل فقط یک نسخه از سایت شما را ایندکس میکند. البته شاید گیج شده باشید و بپرسید که مگر چند نسخه از سایت وجود دارد؟
در حقیقت ممکن است نسخههای مختلفی از سایت شما در قالبهای زیر وجود داشته باشد:
- http://www.domain.com
- http://domain.com
- https://www.domain.com
- https://domain.com
شاید برای کاربران این موارد خیلی فرقی با هم نداشته باشند و فقط گاهی هشدار non-secure سایت را در مرورگر خود در صورت نداشتن https دریافت کنند.
اما درواقع برای موتورهای جستجو اینها نسخههای مختلفی از یک سایت هستند. سایت شما باید یک نسخه ایندکس شده داشته باشد و شما باید از این موضوع اطمینان حاصل کنید. انجام این کار بسیار ساده است.
وارد گوگل شوید و این عبارت را جستجو کنید: site:domain.com البته به جای domain نام دامنه خود را وارد کنید.
با این کار گوگل صفحاتی را که برای این دامنه ایندکس شدهاند را نمایش میدهد.
اگر شما نسخههای مختلفی از سایت خود را در این لیست مشاهده میکنید، بنابراین با مشکلی روبهرو هستید که باید آن را حل کنید.
روش دیگر این است که دامنه خود را در نسخههای مختلف در مرورگر وارد کنید، و باید انتظار داشته باشید که همه اینها به یک نسخه اصلی که از آن استفاده میکنید ریدایرکت شوند. اگر اینگونه نیست باید از طریق ریدایرکت ۳۰۱ تمام نسخهها را به یک نسخه واحد ریدایرکت کنید.
۳. به تعداد URLهای ایندکس شده سایت خود دقت کنیدذ
این اطلاعات را همزمان با مرحله قبلی نیز میتوانید به دست آورید. به هرحال شایسته است که به صورت مجزا در این مورد صحبت کنیم.
پس از اینکه عبارت site:domain.com را جستجو کردید، گوگل تعداد URLهای ایندکس شده را به شما نمایش خواهد داد.
در برخی موارد وقتی تعداد URLهای ایندکس شده را مشاهده میکنید شوکه خواهید شد.
حتما انتظار دارید که تمام محصولات، مقالات، صفحات فرود5 و… از سایت شما ایندکس شده باشد. اما گاهی مشاهده میکنید که تعداد صفحات ایندکس شده کمتر از صفحات سایت شماست. یا برخی موارد تعداد موارد ایندکس شده بیش از صفحات شماست.
این احتمال وجود دارد که سایت شما با مشکلاتی از قبیل وجود محتوای تکراری و یا محتوای کوتاه مواجه باشد یا اینکه سایت شما آنطور که باید ایندکس و کراول نشده است. در هر صورت باید این مشکلات رفع شود. بعدا به این موضوع بیشتر خواهیم پرداخت.
۴. جریمه دستی را چک کنید
اگر سایت شما کاری انجام دهد که از نظر گوگل تخلف محسوب شود، گوگل معمولا یک جریمه دستی برای شما در نظر میگیرد. در این حالت یک اخطار نیز برای شما ارسال خواهد شد. در این حالت نیز تا خطای مورد نظر را رفع نکنید و این جریمه باطل نشود، نمیتوانید رتبه گذشته خود را به دست آورید.
در حالت شدیدتر این جریمه کل سایت شما از حالت ایندکس خارج میشود و در نتایج گوگل در هیچ کلمه کلیدی، حتی نام برند شما، نیز نشان داده نمیشود.
خوشبختانه شما قادر هستید که از طریق سرچ کنسول گوگل مشاهده کنید که به صورت دستی جریمه شدهاید یا خیر. برای این کار پس از ورود به این ابزار، از قسمت منوی سمت چپ گزینه Security & Manual Action را انتخاب کنید. در این قسمت یک لینک وجود دارد که باید روی آن کلیک کنید.
پس از انجام این کار صفحهای ظاهر خواهد شد که وضعیت شما را نشان خواهد داد.
اگر جریمه شده باشید به شما نمایش داده خواهد شد در غیر این صورت با مشاهده تیک سبز و عبارت No issues detected مواجه خواهید شد.
در صورت مشاهده شدن جریمه باید در اسرع وقت اقدامات لازم را برای رفع مشکل سایت خود انجام دهید.
5. سرعت سایت خود را بررسی کنید
سرعت سایت، مدت بسیار زیادی است که یکی از عوامل مهم در سئوی سایت مورد بررسی قرار می گیرد .
گوگل نیز در سال ۲۰۱۸ بیان کرده است که سرعت سایت در الگوریتمی که به کار میبرد مهم تلقی شده میشود. در سال ۲۰۲۱ نیز تجربه کاربری1 برای این الگوریتم بسیار مهم شده است. بنابراین تجربه کاربری یا UX بیش از هر زمان دیگری در سئو اهمیت یافته است.
گوگل در اینباره اطلاعاتی را نیز منتشر کرده است و بیان کرده که وقتی به رفتار کاربران نگاه میکنیم، مشاهده میکنیم که سرعت کم لود شدن سایت باعث میشود که نرخ پرش2 کاربران از یک سایت زیاد شود. یعنی کاربران سایت شما را باز میکنند اما چون سایت شما دیر لود میشود از آن خارج میشوند.
امروز بیش از هر زمان دیگری سرعت سایت اهمیت یافته است.
اگر خاطرتان باشد در ابتدای کار یک گزارش از سایت خود را از طریق ابزار SEMrush به دست آوردید. حالا میتوانید دوباره به آن رجوع کنید و وارد تب issues شوید. در این قسمت صفحاتی از سایت که سرعت کمی دارند را در لیست errors مشاهده خواهید کرد. همچنین آمارهای مرتبط با لود شدن صفحات سایت نیز قابل مشاهده است.
به علاوه در اینجا قادر خواهید بود که گزارش کارآیی سایت خود را مشاهده کنید.
همچنین تمام مشکلات به شما نمایش داده خواهد شد. با ورود به لینک https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/ میتوانید دامنه خود را وارد کنید و از پیشنهادات گوگل برای افزایش سرعت لود شدن سایت خود بهره ببرید.
۶. مطمئن شوید که سایت شما از HTTPS استفاده میکند
سایت شما باید به جای استفاده از HTTP از HTTPS استفاده کند.
برای اینکه مطمئن شوید سایت شما از کدام مورد استفاده میکند این عبارت را در مرورگر خود وارد کنید:
https://www.domain.com
البته به جای domain نام سایت خود را وارد کنید. اگر سایت شما در همین آدرس ظاهر شد که مشکلی نیست اما اگر این آدرس به آدرسی با نسخه HTTP ریدایرکت شد باید این مشکل را رفع کنید.
HTTPS به عنوان یکی از پارامترهای رتبهگیری در گوگل از سال ۲۰۱۴ اهمیت یافته است. بنابراین باید گواهینامه SSL یا همان استفاده از HTTPS را برای سایت خود فعال کنید تا کاربران بتوانند ارتباط ایمنی را با سایت شما برقرار کنند.
این گواهینامه به صورت رایگان و همچنین پولی در دسترس شما بوده و میتوانید از آن استفاده کنید.
۷. به مشکلات مربوط به بهینه بودن سایت برای موبایل نیز دقت کنید
امروزi به دلیل افزایش چشمگیر کاربران موبایلی، باید سایت را به درستی برای موبایل بهینه کرد. به نحوی که این کاربران نیز بتوانند به راحتی از محتوای سایت شما استفاده کنند. اگر سایت شما برای استفاده در موبایل بهینه نشده باشد، کاربرانی که از این دستگاه استفاده میکنند تجربه خوبی از کار با سایت شما نخواهند داشت.
داشتن این ویژگی برای سایت از سال ۲۰۱۵ یکی از فاکتورهای رتبهگیری در گوگل محسوب میشود. بسیاری از سایتها نیز اکنون برای موبایل بهینه شدهاند و به اصطلاح واکنشگرا هستند.
دیگر مطمئن هستیم که از سال 2023 به بعد بهینه بودن سایت برای استفاده در موبایل به الگوریتم گوگل اضافه خواهد شد.
با ورود به زبانه Enhancements در سرچ کنسول گوگل قادر خواهید بود که مشکلات مربوط با بهینه سازی برای موبایل را مشاهده کنید.
۸. مشکلات مربوط به ایندکس شدن را بررسی و حل کنید
حالا که وارد ابزار سرچ کنسول گوگل شدهاید از طریق برگه Coverage وارد زبانه Index شوید.
- مشکلات رایج در این زمینه عبارتند از:
- صفحاتی که در نقشه سایت3 وجود دارند اما به فایل HTML آنها صفت noindex اضافه شده است.
- صفحاتی که در نقشه سایت وجود دارند اما از کراول شدن آنها درون فایل robots.txt جلوگیری شده است.
- صفحات ۴۰۴ که در نقشه سایت نیز وجود دارند.
- URLهای مستثنی
در این گزارش همچنین لیستی از URLهای مستثنی را نیز خواهید دید. این صفحات، صفحاتی هستند که باید در گوگل ایندکس شوند اما نشدهاند. یعنی این صفحات:
- صفحاتی که صفت noindex را به خود گرفتهاند.
- صفحاتی که ریدایرکت4 میشوند.
- صفحاتی با مشکل خزش
- مشکلات کنیبالیزیشن5 ( هم نوع خواری)
- صفحاتی که کراول میشوند اما ایندکس نمیشوند.
- صفحات ۴۰۴
- صفحاتی که از طریق فایل robot.txt بلاک شدهاند.
همانطور که میبینید به دلایل مختلفی ممکن است برخی صفحات از کراول یا ایندکس شدن جا مانده باشند اما همیشه نیازی نیست که فکر کنیم این یک مشکل است و باید حل شود.
به عنوان مثال اگر شما از سایت قدیمی خود به یک سایت جدید مهاجرت کنید ناچار به ریدایرکت کردن برخی صفحات هستید. یا اینکه خودتان به برخی از صفحات تگ noindex را اضافه کنید.
۹. درک درستی از تجربه کاربری سایت خود داشته باشید
همانطور که گفتیم از سال ۲۰۲۰ تجربه کاربری یکی از آپدیتهای الگوریتم گوگل خواهد شد. در آینده نیز تبدیل به یکی از پارامترهای رتبهگیری در گوگل میشود. همانطور که دیدیم سرعت سایت و همچنین بهینه بودن برای استفاده در موبایل نیز دو پارامتر بسیار مهم تجربه کاربری هستند.
همچنین عواملی مانند میزان تعامل کاربران با سایت شما وقتی برای اولین بار از آن دیدن میکنند و مواردی از این دست نیز مربوط به تجربه کاربری هستند.
اما Core Web Vital چیست؟
Web Vital ابتکاری است که توسط گوگل در ماه مه سال 2020 راه اندازی شد و هدف آن ارائه راهنمایی یکپارچه برای سیگنالهای با کیفیت است که برای ارائه یک تجربه کاربری عالی در وب ضروری و پر اهمیت است.
وقت آن است که مسائل مربوط به تجربه کاربری را نیز هنگام انجام عملیات حسابرسی سئو، آنالیز و بررسی کنیم. خبر خوب اینکه میتوانید گزارش مخصوص به تجربه کاربری را هم در سرچ کنسول گوگل پیدا کنید. از همان زبانه Enhancement میتوانید این گزارش را مشاهده کنید.
در این صفحه قادر خواهید بود که گزارشات مربوط به موبایل و دسکتاپ را مشاهده کنید. همچنین با ورود به هر بخش میتوانید جزئیات بیشتری را در مورد صفحاتی که تجربه کاربری ضعیفی دارند و احتیاج به ترمیم دارند را مشاهده کنید.
۱۰. حسابرسی سئوی داخلی سایت
سئوی داخلی سایت موارد زیر را شامل میشود:
- بهینه سازی تگهای عنوان، توضیحات متا و تگهای هدینگ
- تگهای جایگزین تصاویر
- ایجاد محتوای بهینه شده
- لینکهای داخلی
برای اینکه مطمئن شوید تمام کارهای لازم را برای بهینه سازی سایت خود انجام دادهاید باید به سئوی داخلی سایت خود نیز اهمیت بدهید.
برای آنالیز سئوی داخلی سایت خود میتوانید از ابزار SEMrush که در این لینک واقع شده است، استفاده کنید:
https://www.semrush.com/on-page-seo-checker/
به کمک این ابزار میتوانید متوجه اقدامات لازم برای رشد سئوی داخلی سایت خود شوید.
۱۱. ترمیم لینکهای شکسته داخلی
لینکهای شکسته به لینکهای گفته میشوند که به جایی ختم نمیشوند. وجود چنین لینکهای در سایت باعث میشود که تجربه کاربری ضعیفی برای کاربران ایجاد شود. چون وقتی که کاربری بر روی یک لینک کلیک میکند انتظار دارد که به صفحه مورد نظر هدایت شود نه صفحه ۴۰۴. این موضوع سیگنالهایی منفی در مورد سایت شما را به موتورهای جستجو ارسال خواهد کرد.
خاطرتان باشد که گفتیم تجربه کاربری برای گوگل بسیار ضروری است.
از گزارشی که از سایت SEMrush گرفتیم میتوانید لینکهای شکسته سایت خود را نیز پیدا کنید.
حالا که این لینکهای شکسته را پیدا کردید میتوانید آنها را با لینکهای درست جایگزین کنید.
۱۲. نقشه سایت خود را تمیز کنید
نقشه سایت، در فرمت XML، به گوگل نشان میدهد که باید چه صفحاتی را ایندکس کند.
در گزارش سئوی سایت خود از این توانایی برخوردار هستید که صفحات دارای مشکل در نقشه سایت را مشاهده کنید.
به عنوان مثال اگر چند صفحه در این نقشه سایت به یک محتوا ختم شوند یا اینکه به یک صفحه دیگر ریدایرکت شوند به عنوان خطا در اینجا نمایش داده خواهد شد.
میتوانید با پاک کردن صفحاتی که مشکل دارند نقشه سایت خود را تمیز کنیدو به آن سامان ببخشید.
۱۳. ریدایرکتهای خود را چک کنید
در همان گزارشی که در ابتدا از سایت SEMrush دریافت کردید میتوانید مشکلات مربوط به ریدایرکت را مشاهده کنید.
اگر به درستی ریدایرکت را انجام ندهید این امکان وجود دارد مشکلاتی به وجود بیاید، مثلا به زنجیرهای از ریدایرکتها برخورد کنیم که هیچگاه تمام نمیشوند.
همچنین برای ریدایرکتهای موقت نیز از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده کنید. در همین گزارش قادر خواهید بود که ریدایرکتهای موقت را نیز مشاهده کنید و مطمئن شوید که از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده کردهاید.
۱۴. لینکهای مضر
هر بکلینکی به رتبه گرفتن شما در گوگل کمک نمیکند. اگر به طرزی مصنوعی و فقط برای رتبهگرفتن بکلینک ایجاد کنید از نظر گوگل دچار تخلف شدهاید.
هنگام بررسی سئو بررسی لینکهای مضر نیز بسیار مهم هستند به خصوص اگر برای اولین بار است که بر روی یک سایت کار میکنید.
برای پیدا کردن لینکهای مضر میتوانید وارد لینک زیر شوید:
https://www.semrush.com/backlink_audit/
اکنون میتوانید لینکهای مضر سایت خود را مشاهده کنید و آنها را حذف کنید. بدین ترتیب از تاثر منفی آنها در سئوی سایت خود خواهید کاست.
۱۵. پیدا کردن و حل مشکلات مربوط به محتوای تکراری
وجود محتوای تکراری میتواند تاثیر منفی بر رتبه سایت شما داشته باشد. همچنین وجود چنین محتوای باعث گیج شدن موتورهای جستجو خواهد شد.
وقتی دو صفحه با یک محتوا در سایت وجود دارند کدام یک باید رتبه بگیرد؟! حتی ممکن است در این مواقع گوگل فکر کند که شما مشغول گول زدن رباتهایش هستید و از این طریق میخواهید رتبه دریافت کنید. بنابراین حتما باید به مسئله محتوای تکراری دقت کنید و به آن توجه داشته باشید.
۱۶. محتوای بیارزش
وجود محتوایی که برای کاربران و موتورهای جستجو بیارزش یا کمارزش باشد (محتواهای کوتاه معمولا اینگونه هستند) میتواند بر اعتبار سایت شما تاثیر منفی بگذارد.
بنابراین مهم است که این صفحات را پیدا کنید و فکری برای آنها کنید. یا باید در این صفحات محتوای منحصر به فرد و ارزشمند قرار دهید یا اینکه با اضافه کردن تگ noindex کاری کنید که موتورهای جستجو آنها را ایندکس نکنند.
۱۷. صفحات به اصطلاح یتیم را ترمیم کنید
صفحات یتیم به صفحاتی گفته میشود که از هیچ صفحه دیگری در سایت به آن لینک داده نشده است.
توصیه می شود از لینکهای داخلی برای اعتباربخشی به این صفحات استفاده کنید.
در همین گزارش میتوانید در نقشه سایت خود صفحاتی را بیابید که از هیچ صفحه دیگری لینک دریافت نکردهاند.
برای رفع این مشکل میتوانید لینک این صفحه را در منوهای خود قرار دهید یا اینکه از یک مطلب با محتوای مرتبط، به این صفحه لینک دهید.
۱۸. محتوای خود را با برترین محتواهای صفحه اول گوگل مقایسه کنید و مقاصد کاربران از جستجو را تحلیل کنید
یکی از مواردی که دانش سئو در سالهای اخیر بسیار بر آن تمرکز کرده است بحث قصد و هدف کاربران از جستجو است. گوگل نیز در سالهای اخیر در فهم قصد کاربران از جستجو بسیار هوشمندتر شده است و میداند وقتی یک نفر یک موضوع را جستجو میکند به دنبال چه هدفی است.
بنابراین سعی کنید که کلیدواژههای مورد نظر خود را که تمایل دارید در آنها در صفحه نتایج گوگل رتبه خوبی بگیرید را در گوگل جستجو کنید و محتواهای اول آن را به خوبی بررسی کنید. حالا سعی کنید که مطلب خود را با توجه به این مطالب برتر و همچنین در نظر داشتن قصد کاربران از جستجو از نو طراحی کنید.
شاید ضروری باشد که عمیقتر به موضوعی که در مورد آن مطلب نوشتهاید بپردازید. یا شاید هدف کاربران از جستجوی یک کلیدواژه خواندن یک راهنما باشد در حالی که شما به آنها خرید یک محصول را پیشنهاد کردهاید.
بعد از بررسی سئوی سایت باید چه کاری انجام داد؟
بعد از اینکه سئوی سایت خود را آنالیز کردید قطعا مشکلاتی را پیدا خواهید کرد. پس نوبت آن است که به حل و فصل این مشکلات بپردازید و آن ها را از سر راه خود بردارید.
همچنین باید حل کردن برخی از مشکلات را در اولویت خود قرار دهید. برخی مشکلات مهمتر هستند و اگر منابع لازم برای حل کردن آنها را دارید حتما این مشکلات را در اولویت قرار دهید. همچنین برای حل برخی مشکلات لازم است که از یک برنامهنویس کمک بگیرید.
حسابرسی سئوی یک سایت علاوه بر اینکه در تدوین یک استراتژی مناسب بسیار راهگشا و موثر خواهد بود، به شما در حفظ و توسعه موفقیت نیز کمک خواهد کرد.