وبلاگ پارس سنتر
  • خانه
  • اخبار
    اخبارنمایش بیشتر
    هوش مصنوعی جدید مایکروسافت برای فروش هرچه بیشتر 🤖
    3 دقیقه زمان مطالعه
    تولید محتوا | پویش ویژه پارس‌سنتر | کسب و کار خود را در اینستاگرام معرفی کنید! 📢
    3 دقیقه زمان مطالعه
    ⬇️ کاهش قیمت تمام شده تولید ⬇️
    2 دقیقه زمان مطالعه
    🚀 ویژگی جدید پارس‌سنتر: بارگذاری ویدئوها برای تولیدمحتوا به‌زودی فعال می‌شود! 🎥
    3 دقیقه زمان مطالعه
    💰️تاثیر کسب و کار های آنلاین بر قیمت تمام شده
    5 دقیقه زمان مطالعه
  • بیشتر دیده شوید
    بیشتر دیده شویدنمایش بیشتر
    الگوریتم های گوگل، غول های چراغ جادو!
    الگوریتم های گوگل، غول های چراغ جادو!
    9 دقیقه زمان مطالعه
    الگوریتم helpful content : دستیار جدید گوگل
    الگوریتم helpful content : دستیار جدید گوگل
    12 دقیقه زمان مطالعه
    رپورتاژ آگهی : ترکیب هنر تبلیغات و تأثیر گذاری دائمی بر کسب و کار
    رپورتاژ آگهی : ترکیب هنر تبلیغات و تأثیر گذاری دائمی بر کسب و کار
    12 دقیقه زمان مطالعه
    الگوریتم پنگوئن : جلوگیری گوگل از لینک سازی اسپم
    الگوریتم پنگوئن : جلوگیری گوگل از لینک سازی اسپم
    12 دقیقه زمان مطالعه
    گواهینامه امنیتی SSL : ایمن سازی صفحات
    گواهینامه امنیتی SSL : ایمن سازی صفحات
    15 دقیقه زمان مطالعه
  • رشد کسب و کار
    رشد کسب و کارنمایش بیشتر
    ⬇️ کاهش قیمت تمام شده تولید ⬇️
    2 دقیقه زمان مطالعه
    💰️تاثیر کسب و کار های آنلاین بر قیمت تمام شده
    5 دقیقه زمان مطالعه
    🧐 رونق تولید و تاثیر بر کسب و کار آنلاین
    5 دقیقه زمان مطالعه
    💲 کریپتو و تاثیر آن بر کسب‌وکار آنلاین ایران
    3 دقیقه زمان مطالعه
    🤑 تاثیر دلار بر کسب و کارهای آنلاین
    4 دقیقه زمان مطالعه
  • آکادمی پارس سنتر
    آکادمی پارس سنترنمایش بیشتر
    چالش‌ها و راه‌حل‌ها در طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های ابزار دقیق در محیط‌های پر خطر
    4 دقیقه زمان مطالعه
    بررسی ابزار دقیق در فرآیندهای صنعتی و نقش آن‌ها در بهینه‌سازی تولید
    3 دقیقه زمان مطالعه
    تولید محتوا | پویش ویژه پارس‌سنتر | کسب و کار خود را در اینستاگرام معرفی کنید! 📢
    3 دقیقه زمان مطالعه
    اهمیت کالیبراسیون در ابزار دقیق و تأثیر آن بر دقت اندازه‌گیری
    3 دقیقه زمان مطالعه
    📏توسعه و روندهای نوین در سیستم‌های کنترل و ابزار دقیق در پارس سنتر
    3 دقیقه زمان مطالعه
  • ارتباط با ما
  • پارس سنتر
خواندن: تکنیک‌هایی برای افزایش اعتبار وبسایت‌های فروشگاهی
اشتراک گذاری
وبلاگ پارس سنتروبلاگ پارس سنتر
Aa
  • اخبار
  • بیشتر دیده شوید
  • رشد کسب و کار
  • آکادمی پارس سنتر
Search
  • دسته بندی
    • اخبار
    • بیشتر دیده شوید
    • رشد کسب و کار
    • آکادمی پارس سنتر
ما را دنبال کنید
Copyright © 2014-2023 Ruby Theme Ltd. All Rights Reserved.
Home » تکنیک‌هایی برای افزایش اعتبار وبسایت‌های فروشگاهی
رشد کسب و کار

تکنیک‌هایی برای افزایش اعتبار وبسایت‌های فروشگاهی

واحد تحقیق و توسعه پارس سنتر توسط واحد تحقیق و توسعه پارس سنتر آبان 14, 1402 10 دقیقه زمان مطالعه
اشتراک گذاری

Google قصد دارد بستری امن و قابل اعتماد باشد. یعنی کاربران گوگل باید بتوانند به پیشنهادهای آن در فضای وب اطمینان کنند. در همین راستا Google معیارهایی برای سنجش وبسایت یک کسب‌وکار آنلاین در نظر می‌گیرد تا آن را امن به شمار آورد و به کاربران خود نمایش دهد تا بتواند اطمینان کاربران خود را جذب کند.

سرفصل ها
راهنمای گوگل برای ارتقای اعتبار کسب‌وکارها۱. هویت تجاری (Business Identity)برندسازیمأموریت و چشم‌اندازارزش‌ها و فرهنگمخاطبان هدفسبک ارتباطیپیشنهاد فروش منحصربه‌فرد (USP)راه‌حل‌های پیشنهادی گوگل برای تثبیت Business Identity۲.  شفافیت (Transparency)راه‌حل‌های پیشنهادی گوگل در راستای افزایش Transparency۳.  شهرت آنلاین (Online reputation)راه‌حل‌های پیشنهادی گوگل در راستای بهبود Online reputation۴. طراحی حرفه‌ای (Professional design)راه‌حل‌های پیشنهادی گوگل در راستای Professional design  به Google کمک کنید، کسب‌و‌کار شما را بهتر بشناسد

این معیارها با عنوان سئو Ecommerce معرفی می‌شوند. همانطور که اطلاع دارید دنیای سئو یک دنیای پویا و رو به توسعه است و با گذر زمان تغییر می‌کند. در همین راستا نیز اخیرا گوگل راهنمایی‌های جدیدی برای صاحبان وبسایت‌های فروشگاهی در جهت اعتماد بیشتر کاربران به آن‌ها ارائه کرده است.

به خاطر بسپارید که هرچه گوگل بیشتر درباره‌ی یک فروشگاه اینترنتی بداند، آن کسب‌وکار را بیشتر در معرض دید کاربران قرار خواهد داد. در ادامه به راهنمایی‌ها و معیارهای گوگل جهت اعتماد به یک کسب‌وکار آنلاین پرداخته‌ایم که آن ها را با هم بررسی خواهیم کرد.

راهنمای گوگل برای ارتقای اعتبار کسب‌وکارها

قبل از پرداختن به چک لیست گوگل، بسیار مهم است که بدانیم، چه چیزهایی موجب ایجاد اعتماد کاربران به یک وبسایت فروشگاهی می‌شود:

۱. هویت تجاری (Business Identity)

تصوری که مشتریان از یک برند در ذهن دارند، هویت تجاری آن است. در واقع هویت کسب‌وکار به ویژگی‌ها، ارزش‌ها و تصویر منحصربه‌فردی اشاره دارد که یک کسب‌وکار از خود به جهان، بازار، کاربران/مشتریان ارائه می‌دهد.

حال ثابت نگه داشتن هویت تجاری یک امر مهم در کسب‌وکارهای آنلاین به حساب می‌آید. یعنی وبسایت‌های فروشگاهی باید از نام تجاری، لوگو، رنگ‌ و سایر عناصر برندسازی یکسان در تمامی پلتفرم‌هایشان استفاده کنند. هویت تجاری یک سازمان شامل موارد زیر می‌شود:

برندسازی

برندسازی (برندینگ) نام کسب‌وکار، لوگو، شعار، تایپوگرافی و هویت بصری کلی را شامل می‌شود. این عامل به شناخت، یادآوری و تمایز کسب‌وکار در ذهن مشتریان کمک شایانی خواهد کرد.

مأموریت و چشم‌انداز

 بیانیه‌ی ماموریت، اهداف اصلی یک کسب‌وکار آنلاین و نحوه‌ی رسیدن به آن‌ها را مشخص می‌کند. از طرفی چشم‌انداز، وضعیت مطلوبی را که سازمان در درازمدت به دنبال آن است، به تصویر می‌کشد.

ارزش‌ها و فرهنگ

 عناصری مانند اخلاق، مسئولیت اجتماعی، توانمندسازی کارکنان، کار گروهی و رفتار سازمانی ارزش‌ها و فرهنگ یک کسب‌وکار را شکل می‌دهد.

مخاطبان هدف

درک مخاطب هدف هر کسب‌وکار برای شکل دادن به هویت آن ضروری است. صاحب یک کسب‌وکار آنلاین باید دقیقا بداند چه افرادی، با چه مشخصات و ویژگی‌هایی به دنبال محصولات او هستند. تطبیق محصولات و استراتژی‌های بازاریابی برای جذب این مخاطبان به تثبیت هویت کسب‌وکار آنلاین کمک می‌کند.

سبک ارتباطی

 زبان و سبک ارتباطی که یک کسب‌وکار استفاده می‌کند، هویت آن را شکل می‌دهد و بر آن تاثیر می گذارد. نحوه ارتباط یک کسب‌وکار با مشتریان، کارمندان و ذی نفعان خواه رسمی باشد یا محاوره‌ای، هویت آن را منعکس می‌کند.

پیشنهاد فروش منحصربه‌فرد (USP)

هویت تجاری اغلب حول یک پیشنهاد فروش منحصربه‌فرد یا همان Unique selling proposition می‌چرخد ​​که کسب‌وکار را از رقبا متمایز می‌کند. USP ممکن است کیفیت محصول، خدمات استثنایی به مشتری، راه‌حل‌های نوآورانه یا هر عامل متمایز دیگری باشد که به مشخصه کسب‌وکار تبدیل خواهد شد.

حال ثابت نگه داشتن این هویت در هر کجا که برند شما ظاهر می‌شود حیاتی است. این به معنای استفاده یکسان از نام تجاری، لوگو، رنگ‌ها و سایر عناصر برندسازی در تمامی پلتفرم‌ها خواهد بود.

به یاد داشته باشید کاربران/ مشتریان به کسب‌وکارهای آنلاینی اعتماد می‌کنند که هویت مشخص و یکپارچه‌ای دارند. از طرفی نیز ترجیح می‌دهند از این کسب‌وکارهای آنلاین خرید کنند.

راه‌حل‌های پیشنهادی گوگل برای تثبیت Business Identity

  • کسب‌وکارهای آنلاین باید به نام تجاری رسمی که در سرتاسر وب استفاده می‌کنند، توجه داشته باشند و از هرگونه عدم تطابق در نام تجاری ثبت‌شده و نام دامنه خود جلوگیری کنند.
  • صاحبان وبسایت‌های فروشگاهی باید با ایجاد صفحه درباره ما در وبسایت خود، صحت کسب‌وکارشان را نشان دهند. آن‌ها باید در این صفحه داستان برند خود را برای مشتریان‌ تعریف کنند.
  • این نوع کسب‌وکارها باید آدرس شبکه‌های اجتماعی کسب‌وکار خود را در سایتشان قرار دهند تا کاربران بدانند می‌توانند در چه پلتفرم‌هایی آن‌ها را دنبال کنند.

۲.  شفافیت (Transparency)

شفافیت در کسب‌وکار آنلاین به این معناست که کاربران/ مشتریان باید دقیقا بدانند، اطلاعاتی که از آن‌ها در وبسایت درخواست می‌شود، چگونه مدیریت و دسته بندی می‌شود. از طرفی شرح دقیق برخی عملیات‌ در این نوع کسب‌وکارها ضروری است، مانند: افشای شیوه‌های داده (Data practices)، روش‌های حمل و نقل (Shipping procedures) و سیاست‌های بازگشت (Return policies).

به دلایل متعددی شفافیت در یک کسب‌وکار اهمیت دارد، از جمله:

  • شفافیت باعث ایجاد اعتماد کاربران/ مشتریان به وبسایت کسب‌وکار آنلاین می‌شود و می تواند تاثیر بسزایی بر روی کسب و کار شما بگذارد.
  • کسب‌وکارهای آنلاین با شفاف بودن در مورد شیوه‌ها و سیاست‌ها در وبسایت خود، می‌توانند شهرت و اعتبار خود را در بازار افزایش دهند و خود را از رقبا متمایز کنند.
  •  هنگامی که کاربران/ مشتریان به اطلاعات کافی در مورد اهداف، استراتژی‌ها و عملکرد کسب‌وکار آنلاین آگاهی داشته باشند، احساس امنیت بیشتری می‌کنند و به آن برند وفادار خواهد شد.

راه‌حل‌های پیشنهادی گوگل در راستای افزایش Transparency

  • هر کسب‌وکار آنلاین باید اطلاعات دقیقی در مورد خط‌مشی‌های خود از جمله سیاست‌های حمل و نقل، بازگرداندن و حفظ حریم خصوصی ارائه دهد.
  • شرکت‌‌‌‌ها و سازمان‌ها باید در مورد مدل کسب‌وکار و نحوه عملکرد خود شفاف باشند. یعنی باید روش‌های عملیاتی خود مانند زنجیره تأمین، فرآیند تولید یا سیستم‌های تکمیل سفارش خود را به وضوح شرح دهند تا کاربران / مشتریان اطمینان لازم را به آن ها داشته باشند.

۳.  شهرت آنلاین (Online reputation)

یک کسب‌وکار آنلاین را در تصور کنید. شهرت آنلاین به برداشت یا نظری اطلاق می‌گردد که کاربران در مورد این سازمان یا برند بر اساس فعالیت‌ها و حضور آنلاین آن دارند. کسب‌وکارهای آنلاین با نظارت دقیق بر بررسی‌ها (Reviews)، توصیفات (Testimonials) و نظرات سایر مراجع عمومی در مورد شرکت خود، شهرت آنلاین خود را مدیریت می‌کنند.

راه‌حل‌های پیشنهادی گوگل در راستای بهبود Online reputation

  • کسب‌وکارهای آنلاین باید نظرات و توصیفات دیگر کاربران در مورد محصولات و برند را برجسته کنند.
  • صاحبان وبسایت‌های فروشگاهی باید چنانچه نشان یا مهر تأییدی از منابع رسمی و اشخاص ثالث دریافت کرده‌اند، حتما در سایتشان ذکر کنند.
  • این نوع کسب‌وکارها باید در سایتشان نحوه‌ی دریافت پشتیبانی مشتریان را به وضوح شرح دهند. 
  • کسب‌وکارهای آنلاین باید پست‌های بلاگ و مقالات آموزشی را با کاربران خود به اشتراک بگذارند. برای انجام این کار ایجاد محتوای سئوشده یک اصل مهم به حساب می‌آید.

۴. طراحی حرفه‌ای (Professional design)

طراحی حرفه‌ای یک وبسایت فروشگاهی می‌تواند با انتقال حس حرفه‌ای بودن و توجه به جزئیات، به ایجاد اعتماد با مشتریان بالقوه کمک کند.

 یک سایت خوب طراحی‌شده و دارای ناوبری وبسایت ساده، به ایجاد یک تجربه کاربر مثبت منجر می‌شود و حرکت در سایت را برای مشتریان آسان‌تر می‌کند. همچنین این عامل منجر به بهبود سئو سایت، افزایش رضایت و وفاداری مشتریان خواهد شد.

به طور کلی، سرمایه‌گذاری در طراحی حرفه‌ای برای وبسایت یک کسب‌وکار آنلاین، سرمایه‌گذاری ارزشمندی در ساخت برند، جذب و حفظ مشتریان به حساب می‌آید.

راه‌حل‌های پیشنهادی گوگل در راستای Professional design

  • وبسایت یک کسب‌وکار آنلاین باید دارای یک گواهینامه SSL باشد تا مشتریان اطمینان حاصل کنند که اطلاعات مهم آن‌ها، در امنیت خواهد بود.
  • وبسایت یک کسب‌وکار آنلاین باید برای همه مشتریان قابل‌دسترس و به راحتی قابل‌پیمایش باشد. از طرفی یک وبسایت فروشگاهی نباید دارای لینک‌های مشکل‌دار (خراب) یا ریدایرکت‌های غیرضروری باشد.
  • صاحبان سایت‌های فروشگاهی باید به جای placeholders از محتوای واقعی استفاده کنند.

  به Google کمک کنید، کسب‌و‌کار شما را بهتر بشناسد

در انتها ذکر این نکته الزامی است که هرچه گوگل بیشتر درباره‌ی یک کسب‌وکار آنلاین بداند، بهتر می‌تواند آن را در نتایج جست‌وجو به مشتریان بالقوه نمایش دهد.

در جهت بهبود شناخت Google از یک وبسایت فروشگاهی، طی کردن این مراحل مفید خواهند بود:

اطلاعات کسب‌وکار (Business Information): جزئیات کامل کسب‌و‌کار خود را در Merchant Center ارائه کنید، از جمله نام، اطلاعات تماس و دسته‌بندی محصولات.

پلتفرم‌های شخص ثالث (Third-Party Platforms): حساب Merchant Center خود را به هر پلتفرم دیگری که در آن می‌فروشید، مانند Shopify یا Amazon متصل کنید.

نمایه کسب‌وکار گوگل (Google Business Profile): یک نمایه کسب‌و‌کار در Google برای شرکت خود ایجاد و مالکیت آن را تأیید کنید.

دستورالعمل‌های سئو (SEO Guidelines):  بهترین شیوه‌های سئو را دنبال کنید تا کاربران بتوانند وب‌سایتتان را به راحتی پیدا کنند.

مطلوب بودن رتبه‌بندی فروشنده (Seller Rating Eligibility): در آخر نیز می‌توانید از کاربران بخواهید در Google Customer Reviews  و دیگر خدمات بررسی شخص ثالث (third-party review services)  به شما امتیاز دهند.

به یاد داشته باشید که همانطور که ایجاد اعتماد در ذهن یک انسان زمان‌بر است، کسب اطمینان گوگل به یک وبسایت نیز زمان‌بر خواهد بود، پس بهتر است در این زمینه زیاد عجله نداشته باشید خواهید دید به مرور زمان تمامی اهداف شما به وقوع می پیوندد. پیروی از دستورالعمل‌های سئو، اولین قدم برای ایجاد این اعتماد است.

برچسب گذاری شده: ارتقای کسب و کار, اعتماد مشتریان, افزایش اعتبار, حفظ حریم خصوصی, سئو سایت, هویت تجاری
واحد تحقیق و توسعه پارس سنتر آبان 14, 1402 آبان 12, 1402
این مقاله را به اشتراک بگذارید
Copy Link
مقاله قبلی راهنمای مبتدیان در مورد تبلیغات فیس بوک(بخش اول)
مقاله بعدی به‌روزرسانی گوگل برای لینک‌سازی داخلی
پیام بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب

  • صنایع‌دستی | نقش کلیدی صنایع‌دستی در توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور
  • بازاریابی دیجیتال و راهنمای جامع برای تأمین‌کنندگان صنعتی 📢
  • ابزار دقیق در پزشکی: کاربردها و چالش‌ها 🏥
  • هوش مصنوعی جدید مایکروسافت برای فروش هرچه بیشتر 🤖
  • چالش‌ها و راه‌حل‌ها در طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های ابزار دقیق در محیط‌های پر خطر

You Might Also Like

آکادمی پارس سنتراخبار

تولید محتوا | پویش ویژه پارس‌سنتر | کسب و کار خود را در اینستاگرام معرفی کنید! 📢

3 دقیقه زمان مطالعه
آکادمی پارس سنتر

اهمیت کالیبراسیون در ابزار دقیق و تأثیر آن بر دقت اندازه‌گیری

3 دقیقه زمان مطالعه
آکادمی پارس سنتراخباررشد کسب و کار

⬇️ کاهش قیمت تمام شده تولید ⬇️

2 دقیقه زمان مطالعه
مجلات تخصصی

🎁 فروش آنلاین پارس سنتر فعال شده!

3 دقیقه زمان مطالعه
وبلاگ پارس سنتر

پارس سنتر اولین و جامع ترین بانک مشاغل و کسب و کارهای ایرانی است که برای بیش از یک دهه به جمع آوری، طبقه بندی و بهینه سازی اطلاعات کسب و کار ها، محصولات و خدمات ایرانی پرداخت است و اکنون با دسترسی به اطلاعات بیش از 100 هزار کسب و کار ایرانی می تواند سکوی مناسبی برای معرفی کسب و کار شما و دسترسی شما به خدمات و محصولات مورد نیازتان “بدون هیچ واسطه ای” باشد

  • خانه
  • اخبار
  • بیشتر دیده شوید
  • رشد کسب و کار
  • آکادمی پارس سنتر
  • ارتباط با ما
  • پارس سنتر

صفحه اصلی پارس سنتر

  • عضویت ویژه پارس سنترتخفیف ویژه
  • راهنمای پارس سنتر
  • تور پارس سنتر
  • درباره ما
Welcome Back!

Sign in to your account

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟