وبلاگ پارس سنتر
  • خانه
  • اخبار
    اخبارنمایش بیشتر
    هوش مصنوعی جدید مایکروسافت برای فروش هرچه بیشتر 🤖
    3 دقیقه زمان مطالعه
    تولید محتوا | پویش ویژه پارس‌سنتر | کسب و کار خود را در اینستاگرام معرفی کنید! 📢
    3 دقیقه زمان مطالعه
    ⬇️ کاهش قیمت تمام شده تولید ⬇️
    2 دقیقه زمان مطالعه
    🚀 ویژگی جدید پارس‌سنتر: بارگذاری ویدئوها برای تولیدمحتوا به‌زودی فعال می‌شود! 🎥
    3 دقیقه زمان مطالعه
    💰️تاثیر کسب و کار های آنلاین بر قیمت تمام شده
    5 دقیقه زمان مطالعه
  • بیشتر دیده شوید
    بیشتر دیده شویدنمایش بیشتر
    الگوریتم های گوگل، غول های چراغ جادو!
    الگوریتم های گوگل، غول های چراغ جادو!
    9 دقیقه زمان مطالعه
    رپورتاژ آگهی : ترکیب هنر تبلیغات و تأثیر گذاری دائمی بر کسب و کار
    رپورتاژ آگهی : ترکیب هنر تبلیغات و تأثیر گذاری دائمی بر کسب و کار
    12 دقیقه زمان مطالعه
    الگوریتم پنگوئن : جلوگیری گوگل از لینک سازی اسپم
    الگوریتم پنگوئن : جلوگیری گوگل از لینک سازی اسپم
    12 دقیقه زمان مطالعه
    گواهینامه امنیتی SSL : ایمن سازی صفحات
    گواهینامه امنیتی SSL : ایمن سازی صفحات
    15 دقیقه زمان مطالعه
    الگوریتم پروداکت رویو (Product Review) : نظارت گوگل بر محتواهای تجاری
    الگوریتم پروداکت رویو (Product Review) : نظارت گوگل بر محتواهای تجاری
    10 دقیقه زمان مطالعه
  • رشد کسب و کار
    رشد کسب و کارنمایش بیشتر
    ⬇️ کاهش قیمت تمام شده تولید ⬇️
    2 دقیقه زمان مطالعه
    💰️تاثیر کسب و کار های آنلاین بر قیمت تمام شده
    5 دقیقه زمان مطالعه
    🧐 رونق تولید و تاثیر بر کسب و کار آنلاین
    5 دقیقه زمان مطالعه
    💲 کریپتو و تاثیر آن بر کسب‌وکار آنلاین ایران
    3 دقیقه زمان مطالعه
    🤑 تاثیر دلار بر کسب و کارهای آنلاین
    4 دقیقه زمان مطالعه
  • آکادمی پارس سنتر
    آکادمی پارس سنترنمایش بیشتر
    چالش‌ها و راه‌حل‌ها در طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های ابزار دقیق در محیط‌های پر خطر
    4 دقیقه زمان مطالعه
    بررسی ابزار دقیق در فرآیندهای صنعتی و نقش آن‌ها در بهینه‌سازی تولید
    3 دقیقه زمان مطالعه
    تولید محتوا | پویش ویژه پارس‌سنتر | کسب و کار خود را در اینستاگرام معرفی کنید! 📢
    3 دقیقه زمان مطالعه
    اهمیت کالیبراسیون در ابزار دقیق و تأثیر آن بر دقت اندازه‌گیری
    3 دقیقه زمان مطالعه
    📏توسعه و روندهای نوین در سیستم‌های کنترل و ابزار دقیق در پارس سنتر
    3 دقیقه زمان مطالعه
  • ارتباط با ما
  • پارس سنتر
خواندن: الگوریتم helpful content : دستیار جدید گوگل
اشتراک گذاری
وبلاگ پارس سنتروبلاگ پارس سنتر
Aa
  • اخبار
  • بیشتر دیده شوید
  • رشد کسب و کار
  • آکادمی پارس سنتر
Search
  • دسته بندی
    • اخبار
    • بیشتر دیده شوید
    • رشد کسب و کار
    • آکادمی پارس سنتر
ما را دنبال کنید
Copyright © 2014-2023 Ruby Theme Ltd. All Rights Reserved.
Home » الگوریتم helpful content : دستیار جدید گوگل
بیشتر دیده شوید

الگوریتم helpful content : دستیار جدید گوگل

واحد تحقیق و توسعه پارس سنتر توسط واحد تحقیق و توسعه پارس سنتر اسفند 24, 1402 12 دقیقه زمان مطالعه
الگوریتم helpful content : دستیار جدید گوگل
الگوریتم helpful content : دستیار جدید گوگل
اشتراک گذاری

الگوریتم Helpful Content گوگل، یکی از موضوعات مهم و جذاب در حوزه‌ی جستجوی اطلاعات و بهینه‌سازی موتورهای جستجو است. این الگوریتم‌ها به عنوان نقطه محوری در بهبود تجربه‌ی کاربری و ارائه‌ی محتوای مفید برای کاربران در وب سایت‌ها و سامانه‌های مختلف اهمیت دارند. گوگل به طور مداوم الگوریتم‌های خود را به‌روزرسانی می‌کند و در حال حاضر، اعلام شده است که الگوریتم “محتوای مفید” یا “Helpful Content” را در آینده نزدیک اجرا خواهد کرد. این بروزرسانی یکی از مهمترین آپدیت‌های اخیر گوگل است.

سرفصل ها
الگوریتم محتوای مفید (helpful content) چیست؟مفهوم site-wide بودن الگوریتم helpful content یعنی چه؟الگوریتم محتوای مفید چگونه کار می کند؟تولید محتوا مطابق با الگوریتم helpful content. محتواهای تخصصی تولید کنید. به تجربه کاربری توجه کنید. از پرداختن به محتوا های دروغین اجتناب کنید. نظرسنجی کنید. محتواهای قدیمی را بروزرسانی کنیدآیا الگوریتم محتوای مفید بر سایت های فارسی زبان هم نظارت می کند؟جمع بندی

الگوریتم Helpful Content در اصل به توانایی موتورهای جستجوی گوگل و دیگر موتورهای جستجوی مشابه اشاره دارد که با تجزیه و تحلیل محتوای وب‌سایت‌ها و ارزیابی آن‌ها بر اساس ارزش و کیفیت محتوا، به کاربران محتوایی را ارائه می‌دهند که برایشان مفید واقع شود. این الگوریتم‌ها برای بهبود تجربه‌ی کاربری و افزایش رضایت کاربران از نتایج جستجوی خود طراحی و به کار گرفته می‌شوند.

الگوریتم محتوای مفید (helpful content) چیست؟

الگوریتم Helpful Content در آخر سپتامبر ۲۰۲۲ به طور کامل اجرایی و نهایی شد. به‌منظور مقابله با این نوع محتواها، آپدیت Helpful Content که یکی از جدیدترین الگوریتم‌هایی است که توسط گوگل منتشر شده، توسعه یافته است. در گذشته‌ی اخیر و به دلیل رقابت برای قرار گرفتن در رتبه‌بندی بالاتر در گوگل، بسیاری از محتواها به‌طوری که توسط انسان نوشته شده‌اند نمی‌باشند و به جای آن برای موتورهای جستجو ساخته شده‌اند. به‌عبارت دیگر، آن‌ها تنها به دنبال قرار گرفتن در رتبه‌بندی‌های بالاتر بودند و از تجربه‌ی کاربری غافل بودند. حالا گوگل قصد دارد با آپدیت جدید خود، این محتواها را هدف قرار دهد.

همیشه روش‌هایی برای دور زدن الگوریتم‌های گوگل و کسب رتبه‌های بالاتر در نتایج جستجو به کار گرفته می‌شود. مخصوصا در زمینه تولید محتوا؛ که گوگل با انتشار الگوریتم‌هایی مانند پاندا، جلوی روش‌های مانند آن را گرفت. این الگوریتم، محتواهایی که کاربرپسند نیستند و فقط برای کسب رتبه و جذب ترافیک به هر قیمتی نوشته شده‌اند را شناسایی کرده و آن سایت‌ها را جریمه می‌کند و به محتواهای باکیفیت و منحصربه‌فرد کمک می‌کند تا به رتبه‌های بالاتر دست پیدا کنند.

بنیان‌گذاران گوگل اظهار دارند که helpful content تأثیر‌گذاری زیادی در ایجاد محتوا‌های مفید دارد. همچنین، به عقیده‌ی متخصصان گوگل، این نسخه‌ی بروزرسانی شده برای محتواهایی از قبیل محتواهای آموزشی، سرگرمی، فناوری و … بیشتر مؤثر است.

مفهوم site-wide بودن الگوریتم helpful content یعنی چه؟

ممکن است بارها شنیده باشید که الگوریتم helpful content یک الگوریتم site wide است. گوگل اعلام کرده است که به‌روزرسانی محتوای مفید، برخلاف بسیاری دیگر از الگوریتم‌هایش که با الگوی صفحه به صفحه (Page-by-Page) عمل می‌کنند، یک الگوریتم Side-Wide خواهد بود. این الگوریتم، کل وب‌سایت و نه‌تنها یک محتوای آن را بررسی می‌کند. با این نوع عملکرد این الگوریتم، گوگل می تواند تشخیص دهد سایت شما تا چه حد به تولید محتواهای تخصصی مشغول است و در مجموع سطح کیفیت محتواها چگونه است. رویکرد گوگل این است که در آینده بتواند محتواهای تخصصی با کیفیت بالا که به طور کامل با نیازها و خواسته‌های کاربران همخوانی دارند، را در صدر نتایج جستجو قرار دهد. تمامی الگوریتم های جدید گوگل می کوشند که به شناسایی محتواهای بکر و غیر تکراری و البته مفید بپردازند. 

الگوریتم محتوای مفید چگونه کار می کند؟

این الگوریتم در کنار سایر مواردی که گوگل هنگام رتبه‌بندی صفحات در نظر می‌گیرد، یک سیگنال است. به وسیله الگوریتم helpful content گوگل محتواهای کم‌ارزش که فقط برای موتورهای جستجو نوشته شده‌اند را شناسایی کرده که شامل جریمه می‌شوند. این الگوریتم، کل سایت را بررسی می‌کند و حتی اگر وب‌سایتی توسط این الگوریتم به عنوان یک وب‌سایت با محتوای بی‌کیفیت شناخته شود، تمام محتواهای آن اعم از محتواهای بی‌کیفیت و باکیفیت شامل این جریمه خواهند شد.

پس اگر محتوای غیر مفید سایت خود را حذف کنید، شرایط را برای درخشیدن محتوای مفید خود فراهم می کنید. به یاد داشته باشید که این الگوریتم در ابتدای راه خود، بر روی وب‌سایت‌های انگلیسی تأثیر می‌گذارد و در آینده به زبان‌های دیگر نیز گسترش خواهد یافت. این فرآیند دسته‌بندی با استفاده از یک مدل یادگیری ماشین کاملاً خودکار است. این یک اقدام دستی یا یک اقدام اسپم نیست؛ در عوض، این فقط یک سیگنال جدید و یکی از سیگنال‌هایی است که گوگل برای رتبه‌بندی محتوا ارزیابی می‌کند.

به خاطر داشته باشید که سیگنال ها نیز وزن دارند و تاثیر یکسانی ندارند. شناسایی یک سایت به عنوان سایتی که محتوای غیر مفید منتشر می کند، ممکن است سیگنال قوی تری برای گوگل محسوب شود بنابراین برای موفقیت، مطمئن شوید که محتوای غیرمفید را حذف کرده‌اید و همچنین از تمام دستورالعمل‌های گوگل پیروی می‌کنید. الگوریتم محتوای مفید از E-A-T که مخفف تخصص، اقتدار و قابل اعتماد بودن است، سرچشمه می گیرد. E-A-T همان معیاری است که ارزیابی کنندگان کیفی گوگل برای ارزیابی محتوا، تولیدکنندگان محتوا و وبسایت ها استفاده می کنند.

ما در مقاله‌ای از وبلاگ پارس سنتر با عنوان “الگوریتم E-A-T و تاثیر آن بر سئو سایت” به طور مفصل به معرفی کامل این الگوریتم گوگل پرداخته‌ایم و به شما پیشنهاد می‌کنیم حتماً  آن را مطالعه کنید.

تولید محتوا مطابق با الگوریتم helpful content

گوگل توصیه می‌کند که محتوای کاربر محور (people-first content) تولید کنید. به عبارت دیگر، در هنگام نگارش محتوا، تمرکز خود را صرفاً بر روی کاربر و ارائه ارزش به او و ایجاد یک تجربه کاربری مطلوب برای او قرار دهید. حال سوال این است که چگونه محتوایی را بنویسید که الگوریتم محتوای مفید آن را تشخیص دهد. در ادامه به بررسی فاکتور های موثر بر بر تولید محتوای کاربر محور را شرح می‌دهیم:

. محتواهای تخصصی تولید کنید

به جای توجه به ترندها و موضوعات مختلف، فقط به موضوع و هدف اصلی سایت خود پایبند باشید. درواقع، گوگل سعی دارد وب‌سایت‌ها را تشویق کند که بر روی تخصصشان متمرکز بمانند. این در حالی است که تا پیش از این، یک وب‌سایت می‌توانست با تولید محتوا در مورد موضوعات ترند و داغ، کاربرانی را به‌سوی خود بکشاند که لزوما مخاطب آن نیستند. شما باید یک حوزه را به عنوان حوزه تخصصی خود انتخاب کنید و تمام تمرکز خود را بر همان حوزه متمرکز کنید تا بتوانید بازخورد مورد نظرتان را بگیرید.

. به تجربه کاربری توجه کنید

ممکن است اطلاعات مفیدی در محتوای خود ارائه دهید؛ اما همچنان، کاربر، رضایت کافی را از برخورد با سایت شما نداشته باشد. خود را به جای کاربری بگذارید که اولین بار با محتوای شما مواجه می‌شود. مخاطب تمایل داشته باشد به شکل دیگری محتوا را ببیند. شاید یک ویدئو یا اینفوگرافی بهتر از متن بتواند در انتقال مفاهیم عمل کند. هدف از به‌روزرسانی محتوای مفید، ارزش دادن به محتوایی است که پس از مطالعه آن، کاربران احساس می‌کنند تجربه‌ای رضایت‌بخش داشته‌اند و به سوالات خود پاسخ گرفته‌اند. محتوا باید نیازی از مخاطبان را رفع کند و مفید باشد. بنابراین لازم نیست تمرکز بیش از حدی بر روی کلمات کلیدی و چگالی آنها داشته باشید.

. از پرداختن به محتوا های دروغین اجتناب کنید

حتما خودتان نیز با محتواهایی برخورد کرده‌اید که در عنوانشان، وعده پاسخ‌گویی به سوالی را می‌دهند که اساسا پاسخ مشخصی ندارد. چنین محتواهایی، اعتماد خواننده به وب‌سایت شما را نیز پایین می‌آورند. این وقایع هم برای کاربر و هم برای الگوریتم محتوای مفید به عنوان اسپم در نظر گرفته می‌شود و موجب جریمه‌ی سایت می‌گردد. سعی کنید مطالب سایت خود را به‌روز نگه دارید و از ارائه مطالب غیر واقعی خودداری کنید.

. نظرسنجی کنید

یکی از مهم ترین گام ها در تولید محتوا، سنجش نظرات کاربران است. شما باید به صورت منظم نظرات کاربران خود را رصد کنید. از کاربرانتان بخواهید موضوعات جذاب و علاقه مندی های خود را برای شما مشخص کنند تا بتوانید استراتژی موثری برگزینید. اگر نتایج نشان دهنده‌ی این باشد که محتواهای تولید شده از دیدگاه کاربران مفید نبوده و یا توانسته به جلب رضایت آنها نرسیده است، ضروری است که برنامه‌ریزی خود را بازنگری کنید. با توجه به نتایج به‌دست‌آمده، محتواهای خود را دسته‌بندی کنید تا کاربران به راحتی به محتواهای موردنظر خود دسترسی پیدا کنند و تجربه کاربری بهتری برای آنها ایجاد شود.

. محتواهای قدیمی را بروزرسانی کنید

مقالات و محتواهایی که در گذشته نوشته‌اید را بررسی کنید و سعی کنید تا جایی که امکان دارد آن‌ها را بروز کنید. مخصوصا اگر در حوزه‌ای مشغول به کار هستید که با تغییرات زیادی همراه است. بروزرسانی محتوا باعث می‌شود که همیشه در نتایج جستجو حضور داشته باشید و محتوای شما قدیمی و ناکارآمد نباشد. اینگونه محتواهای شما در جهت رضایت کاربران حرکت کرده و تازگی محتواهایتان به مخاطبانتان احساس اعتماد القا می کند.

آیا الگوریتم محتوای مفید بر سایت های فارسی زبان هم نظارت می کند؟

در حال حاضر این الگوریتم برای محتواها و جستجوهای انگلیسی فعال است و به زودی برای سایر زبان‌ها از جمله فارسی نیز فعال می‌شود. طبق الگوریتم‌های گذشته می‌توانیم طی 6 ماه تا یک سال آینده، شاهد این باشیم که این الگوریتم به سراغ زبان‌هایی مانند فارسی نیز می‌آید؛ با این‌حال، قطعا این الگوریتم، دیر یا زود، زبان‌های دیگر را هم تحت تاثیر خود قرار خواهد داد. بنابراین، فرصت بسیار خوبی برای بهینه‌سازی محتواهای وب‌سایت خود بر اساس معیارها و عواملی که در قسمت قبل برای این الگوریتم بررسی کردیم، در اختیار دارید و باید برای آن آماده باشید.

جمع بندی

در این مطلب به یکی از جدیدترین الگوریتم‌های گوگل یعنی الگوریتم Helpful Content پرداختیم. در بحث تولید محتوا برای وب، نویسندگان دو معیار سئو و کاربر را مدنظر قرار می‌دهند. درواقع، آن‌ها تلاش می‌کنند که محتوایی بنویسند که علاوه بر مفید بودن برای کاربر، توسط الگوریتم‌ های گوگل نیز به‌عنوان محتوای باکیفیت شناخته شود. عملکرد الگوریتم helpful content به صورت لحظه‌ای است. به این معنی که الگوریتم helpful content به صورت مداوم سایت‌ها را بررسی کرده و مطالب و محتوای بی‌کیفیت را مشخص می‌کند. حالا گوگل می‌گوید که قصد دارد با الگوریتم تازه خود به نام Helpful Content‌ محتواهای غیرمفید برای کاربران را از فهرست رتبه‌دهی خود خارج کند. همچنین در این مطلب به ارائه نکاتی در جهت بهینه‌سازی محتوا برای این الگوریتم اشاره کردیم تا با بهره گیری از آن ها رتبه سایت خود را بهبود ببخشید.

برچسب گذاری شده: الگوریتم گوگل, سئو سایت
واحد تحقیق و توسعه پارس سنتر اسفند 24, 1402 اسفند 24, 1402
این مقاله را به اشتراک بگذارید
Copy Link
مقاله قبلی لپتاپ های گیمینگ msi : نوآوری در سرعت، قدرت و نمایش لپتاپ های گیمینگ msi : نوآوری در سرعت، قدرت و نمایش
مقاله بعدی الگوریتم های گوگل، غول های چراغ جادو! الگوریتم های گوگل، غول های چراغ جادو!
پیام بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب

  • صنایع‌دستی | نقش کلیدی صنایع‌دستی در توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور
  • بازاریابی دیجیتال و راهنمای جامع برای تأمین‌کنندگان صنعتی 📢
  • ابزار دقیق در پزشکی: کاربردها و چالش‌ها 🏥
  • هوش مصنوعی جدید مایکروسافت برای فروش هرچه بیشتر 🤖
  • چالش‌ها و راه‌حل‌ها در طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های ابزار دقیق در محیط‌های پر خطر

You Might Also Like

آکادمی پارس سنتراخبار

تولید محتوا | پویش ویژه پارس‌سنتر | کسب و کار خود را در اینستاگرام معرفی کنید! 📢

3 دقیقه زمان مطالعه
آکادمی پارس سنتر

اهمیت کالیبراسیون در ابزار دقیق و تأثیر آن بر دقت اندازه‌گیری

3 دقیقه زمان مطالعه
مجلات تخصصی

🎁 فروش آنلاین پارس سنتر فعال شده!

3 دقیقه زمان مطالعه
آکادمی پارس سنتراخباررشد کسب و کار

🧐 رونق تولید و تاثیر بر کسب و کار آنلاین

5 دقیقه زمان مطالعه
وبلاگ پارس سنتر

پارس سنتر اولین و جامع ترین بانک مشاغل و کسب و کارهای ایرانی است که برای بیش از یک دهه به جمع آوری، طبقه بندی و بهینه سازی اطلاعات کسب و کار ها، محصولات و خدمات ایرانی پرداخت است و اکنون با دسترسی به اطلاعات بیش از 100 هزار کسب و کار ایرانی می تواند سکوی مناسبی برای معرفی کسب و کار شما و دسترسی شما به خدمات و محصولات مورد نیازتان “بدون هیچ واسطه ای” باشد

  • خانه
  • اخبار
  • بیشتر دیده شوید
  • رشد کسب و کار
  • آکادمی پارس سنتر
  • ارتباط با ما
  • پارس سنتر

صفحه اصلی پارس سنتر

  • عضویت ویژه پارس سنترتخفیف ویژه
  • راهنمای پارس سنتر
  • تور پارس سنتر
  • درباره ما
Welcome Back!

Sign in to your account

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟