وبلاگ پارس سنتر
  • خانه
  • اخبار
    اخبارنمایش بیشتر
    هوش مصنوعی جدید مایکروسافت برای فروش هرچه بیشتر 🤖
    3 دقیقه زمان مطالعه
    تولید محتوا | پویش ویژه پارس‌سنتر | کسب و کار خود را در اینستاگرام معرفی کنید! 📢
    3 دقیقه زمان مطالعه
    ⬇️ کاهش قیمت تمام شده تولید ⬇️
    2 دقیقه زمان مطالعه
    🚀 ویژگی جدید پارس‌سنتر: بارگذاری ویدئوها برای تولیدمحتوا به‌زودی فعال می‌شود! 🎥
    3 دقیقه زمان مطالعه
    💰️تاثیر کسب و کار های آنلاین بر قیمت تمام شده
    5 دقیقه زمان مطالعه
  • بیشتر دیده شوید
    بیشتر دیده شویدنمایش بیشتر
    الگوریتم های گوگل، غول های چراغ جادو!
    الگوریتم های گوگل، غول های چراغ جادو!
    9 دقیقه زمان مطالعه
    الگوریتم helpful content : دستیار جدید گوگل
    الگوریتم helpful content : دستیار جدید گوگل
    12 دقیقه زمان مطالعه
    رپورتاژ آگهی : ترکیب هنر تبلیغات و تأثیر گذاری دائمی بر کسب و کار
    رپورتاژ آگهی : ترکیب هنر تبلیغات و تأثیر گذاری دائمی بر کسب و کار
    12 دقیقه زمان مطالعه
    الگوریتم پنگوئن : جلوگیری گوگل از لینک سازی اسپم
    الگوریتم پنگوئن : جلوگیری گوگل از لینک سازی اسپم
    12 دقیقه زمان مطالعه
    گواهینامه امنیتی SSL : ایمن سازی صفحات
    گواهینامه امنیتی SSL : ایمن سازی صفحات
    15 دقیقه زمان مطالعه
  • رشد کسب و کار
    رشد کسب و کارنمایش بیشتر
    ⬇️ کاهش قیمت تمام شده تولید ⬇️
    2 دقیقه زمان مطالعه
    💰️تاثیر کسب و کار های آنلاین بر قیمت تمام شده
    5 دقیقه زمان مطالعه
    🧐 رونق تولید و تاثیر بر کسب و کار آنلاین
    5 دقیقه زمان مطالعه
    💲 کریپتو و تاثیر آن بر کسب‌وکار آنلاین ایران
    3 دقیقه زمان مطالعه
    🤑 تاثیر دلار بر کسب و کارهای آنلاین
    4 دقیقه زمان مطالعه
  • آکادمی پارس سنتر
    آکادمی پارس سنترنمایش بیشتر
    چالش‌ها و راه‌حل‌ها در طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های ابزار دقیق در محیط‌های پر خطر
    4 دقیقه زمان مطالعه
    بررسی ابزار دقیق در فرآیندهای صنعتی و نقش آن‌ها در بهینه‌سازی تولید
    3 دقیقه زمان مطالعه
    تولید محتوا | پویش ویژه پارس‌سنتر | کسب و کار خود را در اینستاگرام معرفی کنید! 📢
    3 دقیقه زمان مطالعه
    اهمیت کالیبراسیون در ابزار دقیق و تأثیر آن بر دقت اندازه‌گیری
    3 دقیقه زمان مطالعه
    📏توسعه و روندهای نوین در سیستم‌های کنترل و ابزار دقیق در پارس سنتر
    3 دقیقه زمان مطالعه
  • ارتباط با ما
  • پارس سنتر
خواندن: بررسی صنعتی سازی ساختمان و مقایسه ایران با کشورهای توسعه یافته
اشتراک گذاری
وبلاگ پارس سنتروبلاگ پارس سنتر
Aa
  • اخبار
  • بیشتر دیده شوید
  • رشد کسب و کار
  • آکادمی پارس سنتر
Search
  • دسته بندی
    • اخبار
    • بیشتر دیده شوید
    • رشد کسب و کار
    • آکادمی پارس سنتر
ما را دنبال کنید
Copyright © 2014-2023 Ruby Theme Ltd. All Rights Reserved.
Home » بررسی صنعتی سازی ساختمان و مقایسه ایران با کشورهای توسعه یافته
دسته بندی نشده

بررسی صنعتی سازی ساختمان و مقایسه ایران با کشورهای توسعه یافته

واحد تحقیق و توسعه پارس سنتر توسط واحد تحقیق و توسعه پارس سنتر اردیبهشت 30, 1403 8 دقیقه زمان مطالعه
صنعتی سازی ساختمان راهی برای حل مشکل مسکن
صنعتی سازی ساختمان
اشتراک گذاری

در سالهای نه چندان دور، دلیل سفر ایرانی ها به ترکیه، یا تفریحی بود و یا کاری و تجاری. ولی در سال‌های اخیر گزینه‌ای عجیب به این فهرست اضافه شده و آن خرید مسکن و سرمایه‌گذاری در کشور ترکیه است.
در این مدت، تعداد خریداران مسکن در ترکیه افزایش چشم گیری داشته است.. در همین راستا شرکت‌های ترکیه ای برای تبلیغ به سراغ سایت‌های پربازدید ایرانی و شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان رفته‌اند.. و حتی بسیاری از بنگاه‌های معاملات ملکی در شهرهای بزرگ این کشور، کارشناس فروش فارسی زبان، برای راهنمایی مشتریان ایرانی و جذب سرمایه های این مشتریان، استخدام کرده‌اند. که صدالبته تغییر قوانین اعطای شهروندی، تأثیر زیادی بر بازار فروش این صنعت پولساز و سرمایه‌گذاری در مسیر صنعتی سازی ساختمان در ترکیه داشته است.

سرفصل ها
سرمایه گذاری ایرانی ها در بخش مسکن ترکیهسرمایه گذاری در بخش مسکن و رسیدن به توسعۀ اقتصادی و اجتماعیوضعیت ساخت و ساز در ایرانبرای رشد و توسعه صنعت ساختمان سازی چه باید کرد؟لزوم ایجاد صندوق‌های سرمایه گذاری به منظور جمع‌آوری سرمایه در بخش ساختمان سازیپرورش دانشجویان و نیروهای آموزش دیده و متخصص برای ورود به حوزۀ صنعتی سازی ساختمانواگذاری زمینهای دولتی به شرکتهای خصوصی به منظور انبوه‌سازی و ساخت و ساز باکیفیتجلوگیری از سوداگری در فروش زمین

سرمایه گذاری ایرانی ها در بخش مسکن ترکیه


متأسفانه طبق آمار، ایرانی‌ها میلیاردها دلار برای خرید مسکن در ترکیه هزینه کرده‌اند که این به معنای خارج شدن سرمایه از کشور است. این سرمایه‌ها میتوانست کشور را در رسیدن به توسعۀ اقتصادی یاری کند… مدیران صنعتی و دولتمردان در ترکیه، با رعایت استانداردهای بین المللی در زمینۀ سرمایه‌گذاری، علاوه بر سرمایه‌گذاران ایرانی، در جذب سرمایه‌گذارهای کشورهای دیگر نیز، بسیار موفق عمل کرده‌اند.

امروزه ترکیه تبدیل به یکی از امن ترین مناطق برای سرمایه‌گذاری در حوزۀ ساختمان سازی تبدیل شده است. در صورتیکه که دولتمردان ایرانی، کوچکترین اهمیتی برای جذب سرمایه‌های خارجی در این صنعت، نداشته و ندارند و حتی توان نگهداری از سرمایه‌های داخلی را هم در خود نمی‌بینند.

سرمایه گذاری در بخش مسکن و رسیدن به توسعۀ اقتصادی و اجتماعی


این نکته را باید در نظر داشت که جذب سرمایه‌گذار در کوتاه مدت، به خوبی اثرخود را در اقتصاد کشورها نشان می‌دهد. و بهتر از آن، در بلند مدت دستاوردهای فرهنگی و علمی را میتواند برای کشورهایی همچون ترکیه به همراه داشته باشد.
اگر بخواهیم در یک جمله مهمترین دلیل توسعه و رشد ترکیه در ساخت و ساز مسکن را ارزیابی کنیم، باید بگوییم دلیلش اجرای درست و پیاده سازی سیستم ساختمان سازی صنعتی است.


همانطور که میدانید سرمایه‌گذاری در ساخت و ساز و مسکن، میتواند به طور مستقیم ایجاد اشتغال کرده.. و در افزایش درآمد ملی تأثیر زیادی داشته باشد…. امروزه در کشورهای توسعه یافته بیش از 40 درصد از فرصت‌های شغلی به صورت مستقیم و غیرمستقیم، در بخش صنعت ساختمان فعالیت می‌کنند.


صنعتی سازی ساختمان نیاز و تقاضای جامعه را در بخش مسکن برطرف می‌کند. علاوه بر آن بر کیفیت، قیمت تمام شده و سرعت ساخت و ساز هم تأثیر مثبتی دارد… در کل می‌توان گفت: صنعتی سازی ساختمان یکی از عوامل اساسی در برقراری تعادل میان عرضه و تقاضای مسکن در کشورهای توسعه یافته بوده است… مثلاً استفاده از روش پیش ساخته سازی، نه تنها سرعت و امنیت را بالا می‌برد، بلکه با کاهش ضایعات، میتواند قیمت تمام شدۀ ساختمان را کاهش دهد.

وضعیت ساخت و ساز در ایران

در این سال‌ها شرکت‌های ساختمانی، برای ساخت مجهزترین و زیباترین ساختمان‌های مسکونی در دنیا با هم در حال رقابت هستند.. ولی با این وجود عده ای سوداگر و غیرمتخصص، کماکان به روش سنتی در حال ساخت و ساز می‌باشند. و از آنجایی که ساخت و ساز به روش سنتی نیاز به ریسک بالایی در سرمایه گذاری ندارد، بنابراین سرمایه گذاران غیرمتخصص به سمت این نوع ساخت و ساز رفته اند.


بسیاری از کشورها وارد نسل هفتم و هشتم ساختمان‌سازی شده‌اند، ولی ایران همچنان در نسل دوم و سوم این صنعت بزرگ، درجا می‌زند… با نگاهی به ساختمان‌ها در کلان شهرهای ایران، پی می‌بریم که خبری از نسل پنجم و یا اجرا و نصب هوشمند و سریع سازه‌های ساختمانی نیست. پس نباید انتظار داشته باشیم که به این زودی‌ها، شاهد نسل ششم یعنی احداث ساختمان‌های سبز و نسل هفتم و استفاده از محصولات نانو در ایران باشیم.


حقیقت تلخ در صنعت ساختمان‌سازی ایران، این است که 60 الی 70 درصد از قیمت تمام شدۀ واحد‌های مسکونی و تجاری، به زمینی مربوط می‌شود که در آن ساخت و ساز صورت می‌گیرد. و این بدین معناست که سوداگران در این بخش، در حال فعالیت هستند و قیمت زمین را بنا به سود شخصی، تعیین می‌کنند.


صنعتی سازی در ساختمان، چنانچه از دانش و برنامه‌ریزی لازم برخوردار باشد، می‌تواند هزینه‌های ساخت و ساز را کاهش دهد… ولی وقتی نرخ زمین در ایران تا این اندازه بالا باشد، دیگر صنعتی سازی و پژوهش در این صنعت، معنا و مفهومی نخواهد داشت.

برای رشد و توسعه صنعت ساختمان سازی چه باید کرد؟


لزوم ایجاد صندوق‌های سرمایه گذاری به منظور جمع‌آوری سرمایه در بخش ساختمان سازی

شاید برای آغاز صنعتی شدن ساخت و ساز مسکن، لازم بود تا صندوق‌های سرمایه‌گذاری برای جمع‌آوری سرمایه در بخش صنعت ساختمان‌سازی در نظر گرفته شود. که متأسفانه نه تنها هیچگونه کار اصولی در این بخش صورت نگرفته است، بلکه ما با کمبود شرکت‌های ساختمانی بزرگ و بین المللی مواجه هستیم.. و سرمایه‌گذاری در صنعت ساختمان‌سازی ایران به دلیل کمبود امکانت و نبود زیرساخت‌های مناسب برای فعالیت بخش خصوصی، صورت نگرفته است.

پرورش دانشجویان و نیروهای آموزش دیده و متخصص برای ورود به حوزۀ صنعتی سازی ساختمان


صنعتی سازی ساختمان، نیاز به نیروهای آموزش دیده و مجرب دارد. این موضوع را باید در نظر داشت که بسیاری از دانشجوهای ایرانی که با مدرک کارشناسی از دانشگاه‌ها فارغ التحصیل می‌شوند، متأسفانه در ساخت و ساز عملی، آموزش و دوره‌های لازم را ندیده‌اند. و هیچگونه تخصصی در حوزۀ ساخت و ساز صنعتی و فرآیندهای مربوط به آن را ندارند.

واگذاری زمینهای دولتی به شرکتهای خصوصی به منظور انبوه‌سازی و ساخت و ساز باکیفیت

باید قبول کنیم که دولت در این سالها مالک بهترین و بزرگترین زمین های کشور بوده است.. دولت می‌تواند با در اختیار قرار دادن این زمین‌ها به بخش خصوصی و شرکت‌های بین‌المللی، به نوعی دست سوداگران را از قیمت‌گذاری بر روی زمین‌ها قطع کند.. همین اقدام بدون شک باعث کاهش قیمت زمین برای ساخت مسکن خواهد شد… این شرکت‌ها می‌توانند با سرعت بخشیدن به ساخت و ساز با کیفیت و انبوه سازی، هزینۀ مسکن را کاهش دهند.

جلوگیری از سوداگری در فروش زمین


امروزه با وجود مشکلات یاد شده، عدم نظارت‌های دولتی و نبود قوانینی که مانع از سوداگری در فروش زمین شود را کاملاً احساس می‌کنیم… سیل ویران کنندۀ سرمایه به سمت بازار خرید زمین، توازن بازار را به نفع زمین تغییر داده است .. و به نوعی سرمایۀ با ارزش را در همین زمین‌ها انباشته کرده است… این پدیدۀ ویرانگر در کشور ما، فرصت‌های سرمایه گذاری هدفمند و در نتیجه اشتغال زائی و به وجود آمدن صنعتی شدن ساختمان سازی را از بین برده.. و نقش زیادی در کاهش سرعت گردش پول در اقتصاد کشورمان داشته است.

پیمان پناهی

واحد تحقیق و توسعه پارس سنتر

استفاده از این متن و کپی آن با ذکر منبع و لینک، بلامانع است.

برچسب گذاری شده: بررسی صنعتی سازی ساختمان, ساخت و ساز با کیفیت و انبوه سازی, ساخت و ساز صنعتی, ساخت و ساز صنعتی ساختمان, ساختمان سازی پیشرفته, ساختمان سازی مدرن, ساختمان سازی نسل هشتم, ساختمان سازی نسل هفتم, سرمایه گذاری ایرانی ها در ترکیه, سرمایه گذاری در بخش مسکن, سرمایه گذاری در ساخت و ساز, صتعتی سازی ساختمان در ترکیه, صنعتی سازی ساختمان, مشکلات صنعتی سازی ساختمان در ایران
واحد تحقیق و توسعه پارس سنتر اردیبهشت 30, 1403 اردیبهشت 18, 1403
این مقاله را به اشتراک بگذارید
Copy Link
مقاله قبلی آموزش نیروی کار نقش آموزش در رشد و توسعۀ اقتصادی
مقاله بعدی نقش صنایع تبدیلی بررسی نقش صنایع تبدیلی به عنوان مکمل بخش کشاورزی
1 نظر
  • کارخانه آجر ترنج گفت:
    مرداد 16, 1403 در 2:52 ب.ظ

    این مقاله به طور جامع و دقیق وضعیت سرمایه‌گذاری ایرانیان در بخش مسکن ترکیه و تأثیرات آن بر اقتصاد ایران را بررسی می‌کند. به‌خصوص تأکید بر نیاز به صنعتی‌سازی ساختمان و جلوگیری از سوداگری در فروش زمین بسیار مهم و ضروری است. نکاتی که در مورد راهکارهای پیشرفت صنعت ساختمان‌سازی و ایجاد صندوق‌های سرمایه‌گذاری ذکر شده، می‌تواند راهنمایی خوبی برای سیاست‌گذاران باشد. مقاله به‌خوبی به مشکلات فعلی اشاره کرده و راهکارهای مؤثری برای بهبود وضعیت ارائه داده است. بسیار مفید و آموزنده بود. سپاسگزارم!

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب

  • بازاریابی دیجیتال و راهنمای جامع برای تأمین‌کنندگان صنعتی 📢
  • ابزار دقیق در پزشکی: کاربردها و چالش‌ها 🏥
  • هوش مصنوعی جدید مایکروسافت برای فروش هرچه بیشتر 🤖
  • چالش‌ها و راه‌حل‌ها در طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های ابزار دقیق در محیط‌های پر خطر
  • بررسی ابزار دقیق در فرآیندهای صنعتی و نقش آن‌ها در بهینه‌سازی تولید

You Might Also Like

ورود نوشت افزار بی کیفیت و ارزان قیمت چینی و هندی به بازار ایران، به همراه سیل وحشتناک محصولات قاچاق، ضربه ای جبران ناپذیر را بر پیکر تولیدکنندگان ایرانی وارد کرده است.
دسته بندی نشده

صنعت نوشت افزار در ایران

5 دقیقه زمان مطالعه
صنعت تجهیزات آشپزخانه در ایران با بهره بردن از بومی سازی فناوری پیشرفت های زیادی داشته و شاهد رشد برندهای مشهور در این صنعت هستیم.
دسته بندی نشده

صنعت تجهیزات و لوازم آشپزخانه در ایران

8 دقیقه زمان مطالعه
استفاده از تجهیزات و ماشین آلات به روز و مدرن در صنعت مبلمان، می‌تواند تولید بیشتر و با کیفیت تری را برای برندها به همراه داشته باشد.
دسته بندی نشده

وضعیت صنعت مبلمان در ایران

5 دقیقه زمان مطالعه
نبود آموزش های لازم برای کشاورزان و عدم بهره بردن از ماشین آلات مدرن، باعث رکود صنعت برنج شده است.
دسته بندی نشده

رکود صنعت برنج ایرانی و پیشرفت کشورهای دیگر

6 دقیقه زمان مطالعه
وبلاگ پارس سنتر

پارس سنتر اولین و جامع ترین بانک مشاغل و کسب و کارهای ایرانی است که برای بیش از یک دهه به جمع آوری، طبقه بندی و بهینه سازی اطلاعات کسب و کار ها، محصولات و خدمات ایرانی پرداخت است و اکنون با دسترسی به اطلاعات بیش از 100 هزار کسب و کار ایرانی می تواند سکوی مناسبی برای معرفی کسب و کار شما و دسترسی شما به خدمات و محصولات مورد نیازتان “بدون هیچ واسطه ای” باشد

  • خانه
  • اخبار
  • بیشتر دیده شوید
  • رشد کسب و کار
  • آکادمی پارس سنتر
  • ارتباط با ما
  • پارس سنتر

صفحه اصلی پارس سنتر

  • عضویت ویژه پارس سنترتخفیف ویژه
  • راهنمای پارس سنتر
  • تور پارس سنتر
  • درباره ما
Welcome Back!

Sign in to your account

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟