افزایش کاربرد و استفادۀ انواع و اقسام مبلمان در منازل و محل کار، باعث شده تا این محصولات از طبقۀ کالاهای تجملی و لوکس خارج شوند.. امروزه میتوان گفت که مبلمان به عنوان یک محصول نسبتاً ضروری در دنیا شناخته میشود.
افزایش کاربرد مبلمان بدین معناست که این صنعت چه در بازارهای داخلی و چه در بازارهای خارجی، میتواند به یک صنعت درآمدزا برای کشور ما تبدیل شود.
پتانسیل های ما در صنعت مبلمان
صنعت مبلمان، کسب و کاری زودبازده و سودآور به حساب میآید.. بر همین اساس در این چند دهه شاهد افزایش چشمگیر تعداد واحدهای تولیدی کوچک و بزرگ در این کسب وکار پر تقاضا بوده ایم.. بدین ترتیب برندهای مشهوری در این صنعت متولد شدهاند که نقش مهمی در ایجاد اشتغال داشتهاند.
ما برای تولید مبلمان با کیفیت، از پتانسیلهای بالایی برخورداریم و از تولیدکننده های باتجربه ای نیز بهره میبریم .. با رعایت استانداردهای روز و تولید محصولات مرغوب، نه تنها میتوانیم اعتماد مصرف کنندگان ایرانی را به تولید داخلی جلب کنیم، بلکه میتوانیم محصولاتمان را به کشورهای منطقه صادر کنیم.
در کشورهای همسایه، جمعیت زیادی از مصرف کنندگان ساکن هستند.. که در حال حاضر، بازار مبل و صندلی آنها تحت سلطۀ تولیدکنندههای چینی، ترک و ایتالیایی در آمده است… برندهای ایرانی با شرکت در نمایشگاههای بین المللی میتوانند بازارهای هدف را در کشورهای همسایه شناسایی کنند.. و با افزایش توان تولید و صادرات محصولاتشان، میلیونها دلار ارزآوری داشته باشند.
ابزار لازم جهت حضور در میدان رقابت صنعت مبلمان
و اما برای حضور در میدان رقابت، لازم است تا صنعت ما از ساختار سنتی خارج شود.. تولیدکننده های ایرانی، باید برای بخش برندسازی و طراحی و همچنین تجهیز تولیدیها به ماشین آلات مدرن، اهمیت زیادی قائل باشند.
استفاده از تجهیزات به روز و ماشین آلات مدرن در صنعت مبلمان
استفاده از تجهیزات و ماشین آلات به روز و مدرن در صنعت مبلمان، میتواند تولید بیشتر و با کیفیتتری را برای برندها به همراه داشته باشد.. کشورهای توسعه یافته در صنعت مبلمان، از طراحیهای مدرن و متنوع و همچنین ماشین آلات پیشرفته در بُرش و دوخت الگوهای پارچه و دستگاههای سی ان سی بسیار پیشرفته در بُرش چوب، بهره میبرند… رعایت تمامی این موارد از سوی این برندها، تولید محصولی راحت، چشم نواز و باکیفیت را موجب میشود.
وارد کردن چنین تجهیزات مدرنی، نیاز به سرمایۀ زیادی دارد… بدون سرمایهگذاری و بهره بردن از تسهیلات بانکی با سود پایین، تجهیز تولیدیها توسط صاحبان برند، بسیار دشوار میباشد.
افزایش قیمت مواد اولیه مورد نیاز در صنعت مبلمان
در حال حاضر تهیۀ مواد اولیه و افزایش قیمت این مواد، به یکی از بزرگترین مشکلات تولیدکنندهها تبدیل شده است… میزان زیادی از نیاز تولیدکنندهها به مواد اولیۀ مرغوب برای تولید محصولی با استانداردهای جهانی/ از طریق واردات تأمین میشود.. چوبهای مشهور در این صنعت و یا پارچههای خارجی و فومهایی که از درجۀ کیفی بسیار بالایی برخوردارند، با افزایش نرخ دلار، افزایش قیمت را تجربه میکنند.. بیثباتی و بالا رفتن نرخ هر کدام از این موادِ اولیه، در افزایش قیمت نهایی کالا تأثیر زیادی میگذارد.. که بدون شک بالا رفتن قیمت مبلمان، کاهش تقاضا را به دنبال خواهد داشت.
وظایف و نقش دولت در رشد و توسعه صنعت مبلمان
نظارتهای دولت به منظور جلوگیری از احتکار و افزایش قیمت مواد اولیه و همچنین ارائۀ تسهیلات بانکی با سود پایین در جهت وارد کردن تجهیزات پیشرفته، تولیدکنندههای ایرانی را به تولید محصولاتی مرغوب تشویق میکند. بدین ترتیب تولیدکنندههای این صنعت برای رقابت در بازارهای جهانی، امیدوار خواهند شد.
حمایتهای دولت نه تنها میتواند تولیدکنندههای ایرانی را به برندهای جهانی تبدیل کند/ بلکه در نظر گرفتن مشوقهای مالیاتی و مشوقهای صادراتی، میلیونها دلار ارز آوری و افزایش درآمد ناخالص ملی را برای کشور ما و صنعت مبلمان ایرانی به همراه دارد.
مجموعه پارس سنتر، در راستای حمایت از تولیدکنندگان و صادرکنندگان و فروشندگان مبلمان و اثاثیه … علاوه بر ارائۀ محصولات دانش بنیان در حوزۀ مدیریت هوشمند، در جهت روشهای تبلیغاتی نوین و فروش بی واسطۀ مبلمان فعالیت میکند… بدون شک هدف این مجموعۀ دانش محور در تمامی این سالها، رشد و توسعۀ هرچه بهتر و پررنگ ترِ اقتصاد در کشور و پشتیبانی از تولیدات داخلی بوده است.
استفاده از این متن و کپی آن با ذکر منبع و لینک، بلامانع است.